Om foreningen 

Vi er specialister
i insolvens

south

 

Om foreningen  

Vi er i al beskedenhed de bedste i landet, når det handler om insolvens. 

Hver advokat har sin niche, hvor han eller hun er specialist. Danske Insolvensadvokater er en forening, hvor alle medlemmer er specialister i rekonstruktion, afvikling og konkursbehandling af insolvente virksomheder. Sagt på en anden måde er vi dem, man går til, når der er brug for professionel hjælp i virksomheders eller personers svære økonomiske situationer. De, der har brug for hjælp kan være:

  • Virksomheden eller personen selv
  • Virksomhedens bank
  • Virksomhedens kreditorer og andre forretningsforbindelser
  • Virksomhedens ansatte
  • Mulige købere af aktiver fra nødstedte virksomheder.

Få hjælp af en specialist

Hver dag stoler en lang række personer og virksomheder på, at vores mere end 300 medlemmer, kan hjælpe dem bedst muligt. Det er et kæmpe ansvar. Derfor arbejder vi som forening for, at alle medlemmer altid har de højeste faglige kompetencer, så du kan få den bedst mulige hjælp.  

Har du brug for hjælp? Find din specialiserede advokat her

Vil du være medlem? 

Hos Danske Insolvensadvokater er vi mere end 300 advokater med speciale i konkursbehandling, rekonstruktion og andre insolvensretlige områder. 

Vi har altid plads til flere dedikerede advokater, som ønsker at udvikle sine kompetencer sammen med andre specialister. Er du vores næste medlem? 

Bliv medlem i dag

PS. Vi tænkte, at du måske vil læse vores vedtægter, inden du melder dig ind. Du er jo advokat.  

Mød vores bestyrelse

Hos Danske Insolvensadvokater tillader vi os at have store ambitioner – både på vores egne og ikke mindst på vores klienters vegne. Det kræver et professionelt setup. 

Vi er en uafhængig brancheforening, og i vores bestyrelse finder du en lang række erfarne og certificerede insolvensadvokater. Fælles for dem er, at de alle har som ambition at højne den faglige og etiske standard inden for rekonstruktion, konkursbehandling og afvikling af insolvente virksomheder. 

Mød vores bestyrelse her

keyboard_arrow_up